2017-12-23 08:10:09• hírek • Blikk.hu

Élete legfontosabb karácsonyára készül Tatár Csilla

Lázasan készülődik a karácsonyi ünnepekre Tatár Csilla. A műsorvezető mindent megtesz, hogy egy igazi emlékezetes ünnepet varázsoljon otthonukban, hiszen nem csak férje nagy gyermekei csatlakoznak hozzájuk az ünnepekre, de ez lesz az első igazi karácsony, amire már Milán is emlékszik majd.

"Ez lesz számára az első emlékezetes karácsony. Milán már nagyon jól érti, hogy mi történik körülötte, és tudja is, hogy ki-kicsoda decemberben. A bölcsiben nagyon sokat beszélgettek már a Mikulásról és a Jézuskáról" – árulta el a Vasárnapi Blikknek Tatár Csilla.
 

Emiatt viszont nagy dilemmával küzdött. Ki kellett találnia, hogy milyen hagyományokat teremtsenek, de végül minden a helyére került.
 

"Azt találtam ki, hogy előző este a karácsonyfa alá rakjuk a díszeket, és másnap reggel azt mondjuk Milánnak, hogy a Jézuska hozta. Így közösen tudjuk majd feldíszíteni." Az is kiderült, hogy a szentestét nem hármasban töltik, hanem férje, Kunos Balázs két nagy gyermeke is csatlakozik hozzájuk, akik imádják Milánt. Csilla már az ajándékozást is eltervezte. Egy régi gyerekkori hagyományt visz tovább.
 

"Az összes gyerek elvonul majd egy szobába. Ekkor mi kirakjuk a fa alá az ajándékokat, és egy csengővel jelezzük, hogy kijöhetnek, mert megjött a Jézuska. A férjem gyerekei ehhez talán már nagyok, de Milán számára ez még fontos" – mesélte, miközben a beszélgetés alatt is még az ajándékokat csomagolta.
 

A különleges ünnep alkalmából pedig kivételesen Csilla készíti majd el az ételeket.
 

"Idén megengedte a férjem, hogy én főzzek. Általában ő szokott, mert kettőnk közül ő a jobb szakács. A terveim szerint leves lesz, majd hal, de nem halászlé és valami édesség" – mondta a műsorvezető, akinek fontos, hogy a ház is ünnepi hangulatban legyen.
 

"Én giccses karácsonyt szeretnék, díszekkel, karácsonyos terítővel meg mindennel, ami ilyenkor kell, hiszen csak így az igazi" – mondta a műsorvezető, és már a szilveszterestét is el kezdték szervezni férjével. Az előző két évben otthon maradtak Milánnal, de idén a kisfiú a nagyszülőknél éjszakázik. Azt még nem tudják, pontosan hogyan köszöntik az új évet, barátokkal vagy csak kettesben, de az biztos, hogy csak egy egyszerű koccintást terveznek, és nem rúgnak majd ki a hámból.
 

Tatár elárulta, hogy szerencsére előre tudott dolgozni a YouTube-on futó műsorára, a Tatár Csilla 34-re, amelyben híres embereknek tesz fel 34 kérdést, így már csak jövőre kell újra munkába állnia. A műsorban volt már vendége Ábel Anita, Ördög Nóra és Kovács Patrícia is. A következő részeket majd januárban készítik, így addig a családjával tud lenni a műsorvezető.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: