2008-12-15 11:35:03• hírek • Parajdi Andrea

Életbe lépett az új adótarifa

Hétfőtől új tarifák alapján számolják ki a régi autók után fizetendő környezetszennyezési adó mértékét. Az új határozat életbe lépte előtt, a Szatmár Megyei Adó-, és Pénzügyi Ellenőrző Hivatalnál egy hét alatt 320-an fizették be a kötelező illetéket.

-Az új díjak alapján, mi magunk is kiszámoltuk a regisztrációs adó növekedésének mértékét. A mai naptól kezdődően, a régi tarifáknak valóban a tripláját kell kifizessék az autótulajdonosok - mondta Gergely Lajos, a Szatmár Megyei Adó-, és Pénzügyi Ellenőrző Hivatal alelnöke.

Értesüléseink szerint, a Szatmár megyei hivatalnál, még az elmúlt hétvégén is feldolgozták a benyújtott dokumentumokat, lehetőséget adva minél több autótulajdonosnak, hogy a régi díjaknak megfelelően fizethessék be a környezetszennyezési adót.

-Mindössze egy hét alatt, háromszázhúszan rendezték az adókötelességüket. Ennyi dokumentumra nem számítottunk, azonban mindenkitől elfogadtuk a papírokat -tájékoztat az alelnök, aki úgy véli, hogy az új kormány megalakulásával még további módosítások várhatóak a környezetszennyezési adót illetően.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: