2008-12-11 18:04:05• hírek • Balogh Anita

Élet a babákkal

"Miközben megpróbáljuk felkészíteni gyermekeinket az életre, ők tanítják meg nekünk, mi az élet értelme." Ez a mottója Gödri Réka "Élet a babákkal" című, most induló blogjának.

Gödri Réka, kisgyermekes anyuka osztja meg írásaiban tapasztalatait, észrevételeit a csecsemők és az anyukák igényeinek minél zökkenő-mentesebb kielégítése érdekében. Olyan kérdéseket fogalmaz meg, és keresi a választ rájuk, amelyek minden kismamában felmerülnek, már a szülést követően. Igazak-e azok az általános nézetek, miszerint az a jó kisbaba, amelyik nem sír, átalussza az éjszakát, és minél kevesebb törődést igényelve hagyja az anyukát végezni a házimunkát? Megvizsgálja, hogy melyek azok az elsődleges szempontok, amelyeket figyelembe kell vennünk, amikor az első stratégiákat megtervezzük a közös együttélés, és a gördülékeny együttműködés megvalósítására.

Ahhoz, hogy az új jövevény biztonságban, testközelben érezhesse magát, elengedhetetlen a fizikai kontaktus az anyukával, akinek mindeközben a háztartást is vezetnie kell. Feltétlenül szükséges-e a három óránkénti szoptatás betartása, vagy rábízzuk a csecsemőre, hogy maga döntse el, mikor akar enni? Milyen kompromisszumokat kell meghoznunk annak érdekében, hogy gyerek és anyuka egyaránt elégedettek lehessenek? Ilyen, és számos hasonló témaköröket érint írásaiban Gödri Réka, aki várja az olvasók támogatását hozzászólásaikkal, véleményeikkel, egyéni tapasztalataikkal és jótanácsaikkal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: