2018-02-28 07:02:56• hírek • Blikk.hu

Éles lőfegyvert vásárolt a népszerű színész

Németh Kristóf éles fegyvert vásárolt legújabb bemutatójához. Kevesen tudják a színész-színigazgatóról, hogy korábban sikeres sportlövő volt, és a színpadon ragaszkodik a tökéletes illúzióhoz. Az éles lőfegyverek átalakítása és engedélyeztetése miatt majdnem elmaradt a premierjük.

A Fórum Színház új darabjában, A hűtlenség ára című előadásban a színművész egy hűtlen férjet alakít, aki meg akarja öletni a feleségét, így egy pisztoly is előkerül. Németh Kristóf ragaszkodott a színpadon is a valódi Walther P99-es fegyverhez.
 

– A westernfilmek hatására kezdtem el érdeklődni a fegyverek iránt, aztán 10 éves koromtól jártam a Marczibányi téri lőtérre. Nagyon jól ment a sportlövészet, háromszoros magyar bajnok voltam, egyszer csapatban, kétszer pedig egyéniben. Tizennégy éves koromig lőttem versenyszerűen, amikor egy szerep miatt a színészet felé fordultam, és nem maradt elég időm az edzésekre. A lövészet hobbiszinten megmaradt a mai napig, számos sportfegyverem van, és most, hogy a fiam 10 éves lett, őt is megtanítom a helyes fegyverkezelésre. Úgy gondolom, sokat ad a fegyelmezettséghez és a koncentráció fejlesztéséhez – mondta Németh­ Kristóf.


A Fórum Színház igazgatóját elkísértük az új pisztoly beszerzésére.

– Az előadásokon két pisztolyt szoktunk használni, egy teljesen hatástalanított fegyvert a színpadon, illetve egyet a színfalak mögött, ami a lövés hangjáért felel. Ragaszkodom a valódi, de átalakított pisztolyokhoz a tökéletes illúzió miatt, egy automatát és egy forgótárast fogunk használni. Jelenleg is egy éles fegyvert vásárolok, amit hosszadalmas folyamat során egy cég hatástalanít és a rendőrség engedélyeztet. A premier­re nem sikerült összehozni a dolgot, egy replikát használtunk, ám a következő előadásra meglesznek az átalakított és engedélyezett fegyverek.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: