2019-07-14 06:58:23• hírek • Nagy Tímea

Elérkezett a szatmárnémeti Utcazene Fesztivál harmadik napja. Lássuk, mit tartogat!

Képek az Utcazene Fesztivál Facebook-oldaláról
Képek az Utcazene Fesztivál Facebook-oldaláról

Fergetegesen telt az első két nap, és az időjárás is kedvezett a szabadtéri örömöknek. Ne felejtsük el azonban, hogy a StreetMusic Festival nem csak egy sima programsorozat, a művészek egymással versenyeznek a nyereményekért.

Eljött a program harmadik napja. Az előadók utoljára lépnek színpadra. Vasárnap este 8-kor dől el, ki vagy kik viszi(k) haza a fődíjat. Ideje eldönteni, és leadni a szavazatokat a kedvencekre. Kattintson erre a linkre, és válassza ki a versenyzők képei közül, kire adja le voksát egy "Tetszik" avagy "Like" formájában.

 

Látványos showból kijutott szombatra is. A közönség ugyanolyan ámulattal nézte a zsonglőröket és az artistákat, mint a pénteki nap folyamán. A zenészek fergeteges jókedvet kerekítettek, bármely színpadon szólalt meg a “bugi”. Akik megéheztek vagy megszomjaztak a "streetfood" autóknál ízletes étkekkel és nedűkkel csillapíthatták gasztronómiai vágyaikat. 

 

 

A szombat esti helyszínek közül a Szamos-parti volt a legvarázslatosabb. A nem mindennapi közeg és az ötletes megvilágítás százakat vonzott az úszó pódium elé. Hamisítatlan “partihangulat” kerekedett minden egyes banda fellépésén.

 

A bulivonat tovább robog vasárnap. Aki lemaradt volna, még bepótolhatja. Íme a program:

 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: