2017-04-18 13:39:41• hírek • Szatmár.ro, refszatmar.eu

Élen a szatmári refisek a nagyváradi német nyelvű versenyen

Kitűnő eredményeket értek el a Szatmárnémeti Református Gimnázium csapatai Nagyváradon: az egyik csapat első helyezet lett és a másik csapat is a mezőny első felében végzett – számolt be a sikerről Erdei Melinda tanárnő.

Nemrég került megrendezésre Nagyváradon a Partiumi Keresztény Egyetem nyílt napjain belül a német nyelv- és irodalomtudományi tanszék immár hagyományossá vált német nyelvű versenye középiskolások számára. Az idei verseny témája: “Großwardein von oben”, azaz “Nagyvárad madártávlatból” volt.

A versenyre 13 csapat nevezett be. A Református Gimnáziumot 2 csapat képviselte, akik szép eredményekkel térhettek haza.

Az 1. helyezett csapat résztvevői: Csata Péter (XII.C.), Kovács Adél (XII.C.), Szabó Szilvia (XII.B.). Felkészítő tanáruk Erdei Melinda tanárnő. Az 5. helyezést érte el Jékel Zsuzsanna tanárnő csapata. A csapat tagjai: Bereczky Dávid (XI.A.), Kürti Kriszta (XI.A), Medgyesi Jennifer (XI.A), Mezei Edina (XI.A) és Nagy Nikolett. A csapatoknak gratulálunk az elért eredményekhez és sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: