2009-09-14 15:06:50• hírek • Parajdi Andrea

Élelmiszersegély a kisnyugdíjasoknak

Szociális juttatásban részesülnek azok a nyugdíjasok, akiknek jövedelme nem haladja meg a 400 lejt. A feltételeknek megfelelők személyenként 15 kilogrammos lisztcsomagot vehetnek át.

Megkezdte a szociális segélyek kiosztását a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal. A törvény értelmében az alacsony jövedelemmel rendelkező nyugdíjasok, a súlyos fogyatékkal élők, és a munkanélküliek részesülnek különböző juttatásban.

Első körben a nyugdíjasok vehetik át a nekik járó lisztcsomagot, amelyek kiosztására a Közgazdasági Líceum mellett a Vöröskereszt székhelyén, a Vlad Tepes 3 szám alatt kerül sor, szeptember 14 és 25 között. A kiosztást a Szociális Közszolgáltatási Osztály végzi a Közösségi Rendőrség és a Vöröskereszt munkatársainak segítségével.

A jogosultakat kéri a Polgármesteri Hivatal, hogy hétfőn, szerdán és pénteken 9 és 14 óra között jelenjenek meg a fentiekben említett helyszínen, hogy átvehessék a 15 kilogrammos lisztcsomagot, amelynek a hazaszállításáról mindenki maga kell gondoskodjon. A nyugdíjasok személyigazolványt és nyugdíjszelvényt kötelesek magukkal vinni, hogy igazolni tudják a segélyre való jogosultságukat.

Szatmárnémetiben 3522 nyugdíjas veheti át az élelmiszersegélyt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: