2015-05-27 16:54:09• hírek • Szatmár.ro

Élelmiszerpiac nyílt az Ócskapiacon

Megnyílt az élelmiszerpiac-rész az Ócskapiac területén - a környéken lakók kérték ennek létrehozását.

Megnyílt és árusok is vannak az Ócskapiacnak azon részén, ahol ezentúl élelmiszereket, zöldséget és gyümölcsöt is lehet majd vásárolni - tudtuk meg a polgármestertől. Az ócskapiac ezen részének kialakítása már jó ideje téma volt, most pedig megvalósult.

"A környéken lakom, sokan - főleg nyugdíjasok - fordultak hozzám a kéréssel, hogy hozzunk létre egy élelmiszerpiacot a közelben, mert az időseknek a kispiac is messze van" - magyarázza Coica. Elmondása szerint a megnyitás napján nagyjából húsz kereskedő próbálta ki ezt a lehetőséget. Most még csak asztalok állnak a piacrészen, de a tervek között szerepel ennek a résznek a befedése is. "Lehet, hogy találunk majd az ócskapiacnak egy jó helyet máshol, de az élelmiszerpiac akkor is megmarad majd" - mondta.

Véleménye szerint ez a piac a Lázáriból, Mikolából, Kissárról, Sándorhomokról érkező termelők kedvenc eladási pontja lesz.

A piac egyébként vásárnapokon - szerdán és vasárnap - 6 és 16 óra között tart nyitva, a többi napon 7 és 17 óra között várja majd a vásárlókat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: