2010-01-22 16:34:39• hírek • www.ma.hu

Fábry tört és zúzott

Botrányba fulladt a Fábry-show felvétele szerda este. Fábry Sándor a közönség füle hallatára elböffentette magát, majd pedig összetört egy több, mint száz éves tárgyat.

Síri csend uralkodott a stúdióban, amikor Fábry Sándor az Esti Showder legutóbbi felvételén több bakit is vétett - Előszöris mindenki füle hallatára elböffentette magát.

Majd pedig a Design Centerben felsorakoztatott, különleges tárgyak közül ripityára tört egy száz évesnél is régebbi darabot, amely a gyűjtőé. Leverte a fából és üvegberakással készült ékszeres dobozkát az asztalról...

Fábryt a dolog rögtön magához térítette. "Nem hiszem el, hogy mi történt! Ekkora f...sz csak én lehetek" - dühöngött a showman, hozzátéve, hogy jövő héten már nem itt, hanem a Mónika-show-ban lesz.

Sietett sűrűn bocsánatot kérni az értékes tárgy tulajdonosától, akit megviseltek a történtek, de Fábry-t is, aki akár milliókat is fizethet a balesetért - adta hírül a Napi Ász.

Fábry Sándor nem egyszer botránkoztatta már meg a nézőket, a szórakoztató show-műsorok házigazdái közti versenyben azonban egy nemrég végzett felmérés szerint az övé lett a dobogó legfelső foka.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: