2006-01-02 11:30:45• hírek • Szatmár.ro

Fábry elbukott

Túlzott magabiztosságának lett áldozata a budapesti showman.

 

Túlzott magabiztosságának lett áldozata Fábry Sándor: a szabadszájúságáról híres televíziós a hagyományos Ügetőszilveszter Bubik István emlékére rendezett futamán ragadta magához a gyeplőt.

Előtte az esélyeit firtató újságírói kérdésre csak annyit mondott: ez a futam egyesélyes, majd hozzátette: remélem, hogy ezt a nézők is megértik. Később ezt a kijelentését megismételte, majd jött, látott... és egyáltalán nem győzött. Igaz nem is nagyon kapott ki, nagyjából a középmezőnyben végzett. Persze ha azt nézzük, hogy ez volt az első alkalom, hogy gyeplőt ragadott, akkor nem is tekinthetjük ezt rossz eredménynek.

A futam egyébként előre borítékolható eredménnyel zárult, hiszen a vendégként résztvevő Lázár-testvérpár az első három helyből kettőt begyűjtött. A virtuális ezüstérem viszont egy "civil" nyakába került: a második helyen ugyanis a Kőbán Rita által hajtott kocsi ért célba.

Mindent egybevetve a sportolók aratták a legzajosabb sikert, az újságíróknak, és például Trokán Pétert vagy Fehér Annát felvonultató színészeknek nem sok babér termett ez alkalommal: Egy tévés viszont mindenképpen jól járt, igaz ő nem hajtott. Rózsa György sikerrel fogadta meg ugyanis a végeredményt, így 4000 forintos befektetésére jókora summát kasszírozhatott.

ma.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: