2010-03-24 08:29:54• hírek • www.blikk.hu

Fábry anyázott...

Ilyen gigantikus kirohanása talán még sosem volt Fábry Sándornak: hangosan káromkodott a budapesti Művészetek Palotája 5. éves gálaestjén.

- Sötét öltönyös urak, elegáns hölgyek, művészek, turisztikai szakemberek, közéleti személyiségek és néhány politikus, alkalomhoz illő öltözékben érkezett az eseményre - tudtuk meg a népszerű tévés, Bayer Ilona ismerősétől.

- A programot előre megírták a jegy hátoldalán. Az első két szám után, Hiller István kulturális miniszter kitüntetéseket adott át, majd megint muzsika következett - idézte fel a szemtanú, aki a földszinten, a legutolsó sorban ült jobb oldalon. - A mi sorunkba egyszer csak megérkezett Fábry Sándor egy vékony, alacsony, ifjú hölggyel. A showman edzőcipőben, nyakkendő nélkül jelent meg, majd kellő lazasággal kényelembe helyezte magát.

Lábát keresztbe vetette, még szerencse, hogy az előtte levő szék üres volt, így nem rúgott fejbe senkit - mesélte Fábry bevonulását és viselkedését a szemtanú. Közben a színpadon tovább zajlottak az események, a miniszter arról beszélt éppen, hogy minden épületnek van titka, amitől működik, és megszeretjük. Majd a kultúra összehozó szerepéről szólva folytatta: Mindenkit emlékeztetek rá, ezt az Orbán-kormány álmodta meg, és kezdte el, a Medgyessy-kormány folytatta és a Gyurcsány- kormány adta át.

– Ebben a pillanatban hirtelen elbődült valaki: Meg az anyád pics.ját! – Fábry belezengett a terembe.

A cikk folytatása a www.blikk.hu oldalon olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: