2010-04-21 10:53:00• hírek • ma.hu

Élelmiszerkosárral hajigált Fábry Sándor

Tegyünk valami kárt a stúdió díszletében! - kiáltott fel a showman, csakhogy míg ezt először mindenki poénra vette, Fábry Sándor tényleg elhajított egy élelmiszeres kosarat, és csak úgy repkedtek a szilánkok az Esti Showder felvételén...


Talán a többórás felvétel fárasztotta ki Fábry Sándort, akinek Csala Zsuzsa, Markos György és az egykori rendőrségi szóvivő, Garamvölgyi László volt a vendége az Esti Showder rendőr "Ki mit tud" vetélkedőjében. Egyszercsak "tegyünk valami kárt a stúdió díszletében!" felkiáltással elhajította az egyik versenyző kellékét, egy élelmiszeres kosarat.

Első "lövése" nem talált el semmit és senkit, ám a második alkalommal a kellék hatalmas csörömpöléssel a zsűri asztalán landolt és összetört néhány pezsgős poharat. Csala Zsuzsa kis híján megsérült.

Fábry később nem győzött tőle bocsánatot kérni a színfalak mögött. A színésznő ült középen a zsűri tagjai közül, előtte robbant szét a pezsgőspohár, üvegszilánkok hevertek mindenfelé, a szeme pedig telement pezsgővel - mondta el, de ő jót nevetett az eseten.

Markos György szerint is belefért egy ilyen baleset a felvételbe, de Garamvölgyi László megdöbbent rajta. Közölte, Fábrytól ez nem volt egy európai magatartás, akkor sem, ha a lövés nem szándékos volt - adta hírül a Napi Ász.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: