2006-04-21 15:52:20• hírek • Szatmár.ro

Elégedetlen külsejével a sztár

A világ egyik legszebb és legszexisebb szinésznője elégedetlen önmagával
                                                                     Halle Berry egy interjúban bevallotta, hogy elégedetlen a külsejével. Halle Berry régen arra vágyott, hogy fehér lehessen . A gyönyörű színésznő kislány korában arról álmodott, hogy feltalálnak egy olyan tablettát, aamelynek segítségével bőre színe feketéről fehérré változik.
-Fekete nőnek lenni – ez egész életemben szenvedést okozott nekem. Úgy gondoltam, ha ezen változtatok, az életem is jobb lesz” – vallotta a 39 éves sztár, aki a fekete színésznők közül elsőként vehette át az Oscar-díjat a Szörnyek keringője című filmben nyújtott alakításáért. Berry azt is bevallotta, hogy bizonytalan szépségét illetően – annak ellenére, hogy az egyik leggyönyörűbb nőként tartják számon a világban. Az a tény azonban, hogy rendszeresen felkerül a világ legszexisebb embereinek listájára, egyáltalán nem változtatta meg véleményét a külsejét illetően.
-Az ilyen esetek jó hatással vannak az önbizalmamra, de soha nem vettem komolyan ezeket. Ha igazán ismernének rájönnének, hogy közel sem vagyok elégedett a külsőmmel – nyilatkozta a színésznő.
danubius.hu
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: