2013-04-04 08:16:39• hírek • Blikk.hu

Liptai Claudia mentheti meg a Jóban Rosszbant

Változás! Ez a jelszó manapság a Jóban Rosszban háza táján, miután a TV2 napi sorozatának nézettsége az utóbbi időben drámaian csökkent, már az egymilliót sem éri el.

Ez a szám annál is inkább aggaszthatja a készítőket, hogy tavaly még gyakran szorongatta, olykor pedig meg is előzte a Jóban Rosszban a másik csatorna napi sorozatát, a nagy konkurenciának tartott Barátok köztöt, most pedig már megközelíteni sem tudja. Nem csoda, hogy vérfrissítés készül. Információink szerint elkezdődtek a tárgyalások arról, hogy korábban kiírt szereplők térjenek vissza a Csillagvirág Klinikára.

Értesüléseink szerint most jött el az ideje annak is, hogy felmerüljön Liptai Claudia visszahozása, ami nyilvánvalóan fenekestül forgatná fel Csillagkút életét.

Mint ismert, a Zámori Alexát játszó színésznőtől úgy váltak meg az alkotók, hogy karaktere autóbalesetet szenvedett, de a doktornő nem halt meg, kómában fekszik, de bármikor magához térhet. Claudia most rá is ér, A Nagy Duettnek vége, s mivel csupán háromheti váltásban vezeti a Super Mokkát, ideje éppenséggel lenne a felvételekre.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: