2019-08-05 05:12:18• hírek • Blikk.hu

Elege lett Pécsi Ildikónak: albérlővel tetetné ki a lakásából az unokáját

Bár Pécsi Ildikónak nincs kulcsa a saját lakásához, mégis nagy a jövés-menés az elegáns budai ingatlanban.

A Kossuth-díjas színésznő azonban elszánta magát: bérbe adja a lakást, amelyben jelenleg Pécsi kilakoltatott unokája él, mivel az a rendőrség jelenlétében, egy lakatos által felszerelt zárat lecserélte, majd visszaköltözött. Hiába a bírósági végzés, hogy nincs joga ott lakni, birtokvédelmet kért, mert nem volt hajlandó elhagyni a nagymamája lakását, ahol felnőtt. 
 

– A kerületi jegyző a becsatolt jogerős ítélet és a kilakoltatás dokumentumai alapján, ahogy várható is volt, elutasította az unoka birtokvédelmi kérvényét. Jól is néznénk ki, ha az önkényes lakásfoglalók kapnának jogvédelmet a jogos tulajdonossal szemben. Önkényes lakásfoglalásával ügyfelem unokája hosszú ideje jelentős anyagi kárt is okozott a művésznőnek. Mindezek ellenére Pécsi Ildikó nem tud bejutni a saját lakásába, mivel kicserélték a zárat. Ügyfelem magánlaksértés miatt tett feljelentése él, azt nem vonta vissza – mondta a művésznő jogi képviselője, dr. Magyar György. 
 

Pécsi fia, Csaba és egykori menye, Pártos Csilla jelenleg is perben áll a ház miatt, azon vitatkoznak, a volt feleségnek jár-e pénz a házasságuk alatt történt állítólagos kiadásai után. A bíróság elrendelésére a múlt héten szakértők tartottak szemlét a lakásban, és ugyan a színésznőnek nincs kulcsa az ingatlanhoz, a szakemberek mégis bejutottak.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: