2015-03-24 11:18:22• hírek • Hirdetés

Electromen - a napelemparkok nagykárolyi építője

A nagykárolyi székhelyű cég több napelemparkot is épített már Szatmár megyében.

A XXI. században egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a természetes, megújuló energiaforrások kiaknázására. Európában már jó ideje egymás után épülnek a szélerőművek vagy napelemparkok. Szatmár megyében a földrajzi viszonyok miatt leginkább a napenergia kiaknázására van lehetőség, ezt pedig jónéhány cég felismerte. Ráadásul a napenergia-parkok üzleti szempontból is jó befektetésnek számítanak.

A nagykárolyi székhelyű Electromen Kft. villamoshálózatok tervezésére és kivitelezésére szakosodott, magán és ipari létesítményekkel bármilyen munkát elvégeznek a 2007-ben alakult cég szakemberei. A vállalkozás viszont a megújuló energia kihasználására való igény fokozódásával egyre több napelempark építésére kap megbízást. Ez nem véletlen, hiszen az utóbbi időben több ilyet is építettek, így nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen.

Referenciamunkáik között van a Kaplonyban található, 1 megawattos teljesítményű, 2,3 hektáron elterülő park, a Nagykárolyban, a Continental üzem szomszédságában felépített 1 megawattos teljesítményű, 2 hektáros napelempark, a nagykárolyi Membau épületének tetején található 60 kilowattos park, az egyik nagykároly-közeli tanya istállójának tetejére épített 60 kilowattos napelempark. De nemrég készültek el egy tasnádi munkával, amelynek keretében a napelemek egy részét egy épület tetejére, a másik részét pedig a földre telepítették.

A Electromen Kft. a napelemparkok működtetésében és karbantartásában is komoly tapasztalattal rendelkezik. A cég működteti a szamosdobon található 5 megawattos teljesítményű, 18 hektáron elterülő napelemparkot és az Ákoson található 8 hektáros parkot is.

A cég azoknak a magánszemélyeknek is segíteni tud, akik a Zöld Ház programban kapnak támogatást megújuló energia felhasználására. Nagy tapasztalatuknak köszönhetően a tervezést és a megvalósítást is könnyedén el tudják végezni.

Az Electromen Kft. székhelye Nagykárolyban, a Teremi út 82 szám alatt található. Információkért hívja a 0361-427073-as telefonszámot vagy írjon az office@electromen.ro emailcímre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: