2013-02-01 11:36:14• hírek • Póti Orsolya

Eldőlt, hogy ki lett az új KÖFEDISZ-elnök

Igazi kampányhangulat uralkodott január 31-ig a Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban, ugyanis a KÖFEDISZ elnöki tisztségét betölteni vágyó két diák, Kovács Kitty és Bereczky Réka versengtek diáktársaik szavazataiért. A diákok és a tanárok február elsején adták le szavazataikat és eldőlt, hogy ki lett a diákszövetség új elnöke.

Január 21-32. között Bereczky Réka XI. osztályos diák és Kovács Kitty tizedikes tanuló versenyzett a KÖFEDISZ-elnöki címért. A főgimnázium diákszövetségében ezt a szerepet eddig Kádár Petra XII. osztályos diák töltötte be, aki mindeddig sikeresen összetartotta a csapatot és eredményes munkát tudhat háta mögött.

Az iskolaközösség az elnöki címre jelentkezőktől elsősorban sokoldalúságot és jó kommunikációs képességet várt el, és ezeket a tulajdonságaikat a két hetes kampányidőszakban bizonyíthatta a két jelentkező diák. Január 31-ig szórólapokkal, plakátokkal és különböző akciókkal kampányolt Bereczky Réka és Kovács Kitty, az utolsó napon pedig egy nyílt vitára is sor került Pataki Enikő igazgatónő irányításával.

A diákok és a tanárok február elsején, pénteken az első tanórán adták le voksaikat arra a diákra, aki szerintük a leginkább betöltheti az elnöki szerepet a KÖFEDISZ-ben. A szavazás eredményéről Pataki Enikő igazgatónőt kérdeztük és megtudtuk: a többség Bereczky Rékára szavazott, így ő lett a diákszövetség új elnöke.

Azonban nem hiúsulnak meg Kovács Kitty a diákszövetséggel kapcsolatos tervei és céljai sem, hiszen a továbbiakban ő alelnökként szolgálja majd a KÖFEDISZT.

A két diák céljairól, elképzeléseiről ide kattintva olvashatsz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: