2015-06-30 22:47:26• hírek • Blikk.hu

Súlyos motoros balesetet szenvedett Rékasi Károly

Rékasi Károly (52) súlyos sérülésekkel került kórházba kedden, miután karambolozott a motorjával.

A színész egy figyelmetlen előzés következtében bukott a XXII. kerületben: járművével éppen felfelé haladt a Háros utcában, amikor nem vette észre, hogy az előtte haladó autó szeretne balra fordulni.

- A hatalmas csattanásra lettem figyelmes, s azonnal ki is szaladtam az utcára, hogy megnézzem, mi történt. Akkor a motoros férfi már a földön feküdt - nyilatkozta a Blikknek egy közeli házban lakó idős néni, aki odasietett a sérülthöz.

- Lélegzett, abban biztos vagyok, leguggoltam mellé, megérintettem a kezét, és láttam, milyen rossz állapotban van. Abban nem vagyok biztos, hogy magánál volt-e. A sofőr azonnal hívta a mentőket, akik elég sokáig itt voltak a helyszínen, ebből gondolom, hogy a motoros súlyos sérüléseket szenvedhetett - mondta a hölgy, aki megdöbbenve látta, hogy a kereszteződéstől, ahol a baleset történt, legalább öt méterre feküdt a sérült.

- Éppen be akartam fordulni balra a Háros utcáról a Gyöngyszem utcába, kitettem az irányjelzőt, de a mögöttem haladó motoros ezt valószínűleg nem figyelte.

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: