2016-03-14 10:18:20• hírek • Blikk.hu

Elbukta otthonát a sztárséf

Ha nem is kell mindent a nulláról újrakezdenie, azért bőven lesz hová visszatornáznia magát Magyarország egyik leghíresebb sztárséfjének, Buday Péternek.

A tévéből is jól ismert szakács ugyanúgy beleesett a frankhitel okozta csapdába, mint több százezer honfitársa. Nemrégiben elvesztette álmai otthonát, amelyet sok millió forint veszteséggel el kellett adnia, mert egyszerűen nem tudta tovább fizetni a törlesztőrészleteket.

Pedig amikor kilenc évvel ezelőtt szinte saját kezűleg, de banki kölcsönből felépítette egy Buda környéki falucskában álmai otthonát, azt hitte, hogy nem is kívánhatna többet, ott éli majd le az életét, s szinte már látta magát, ahogy ebben a kuckóban tengeti majd öregkorában is a napjait.

A gazdasági válság, az elszálló frankárfolyam és a megemelkedett törlesztőrészlet azonban közbeszólt. Több mint a duplájára nőtt a havi hiteltörlesztését jó pár évig tudta fizetni, tavaly azonban egyszerűen besokallt. A „Majd a Buday!" főzőműsor címadó sztárja feje fölött kezdtek összecsapni a hullámok. A bank egy ideig­ elnéző volt, azonban jött a kíméletlen felszólítás: vagy maga a sztárséf adja el sürgősen a házat, és fizeti vissza a kölcsönt, vagy a bank értékesíti azt.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: