2010-04-14 13:41:36• hírek • Szatmar.ro

Egy ide, egy oda Kolozsváron

A VSK kézicsapata két felkészülési mérkőzésen lépett pályára Kolozsváron.

A pénteki, Torda elleni két hazai barátságos mérkőzés után a Szatmárnémeti VSK a hét közepén újabb két idegenbeli felkészülési meccset vívott. Az ellenfél ezúttal is egy Kolozs-megyei csapat, méghozzá az első osztályú U Transilvania volt.

A keddi első mérkőzés nem sikerült valami jól a szatmáriaknak, hisz sima, 39-27 arányú vereséget szenvedtek. Egyedül Birtalan teljesítményét lehetett ekkor kiemelni, a bajnokság góllövőlistájának az élmezőnyéhez tartozó játékos ezúttal is megdobta magát és 13 pontig jutott.

A szerda délelőtt lejátszott második mérkőzésen már jobban funkcionált a vendégek gépezete, ezt a csatát meg is nyerte a VSK 40-36 arányban. Ennél is fontosabb viszont a szurkolók és a klubvezetők számára, hogy Pereverzia Mihály kapus teljesen felépült térdsérüléséből, így Teremi Lászlóval felváltva védték a szatmári kaput.

A VSK péntek délután 17 órai kezdettel még a második osztályban vitézkedő Nagybányai Extrem ellen is pályára lép az Ady Endre utcai teremben, ezzel készülve a jövő szerdai (17 óra) Nagybányai Minaur elleni hazai bajnoki rangadóra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: