2009-02-19 14:22:44• hírek • Ferenczi Noémi

Elbúcsúztatták Strâmb parancsnokot

Csütörtökön búcsúztatták Stâmb tűzoltóparancsnokot, aki harminc év szolgálat után nyugállományba vonult. A búcsúztató ceremóniára a tűzoltóság udvarán került sor. A megye, a város előljárói, a szomszédos megyék tűzoltóalakulatainak kéviselői megköszönték a nyugállományba vonuló 55 éves tűzoltóparancsnok közösségért vállalt felelőségét, munkáját.

Rendkívül ünnepélyes volt Gheroghe Strâmb, immár nyugalmazott tűzoltóparancsnok búcsúztató ceremóniája, aki 55 évesen, harminc év szolgálat után vonult nyugállományba. A köszöntő beszédek előtt megtörtént az alakulat zászlajának átadása. Ilyés Gyula, Szatmárnémeti polgármestere elmondta, Strâmb egy rendkívüli ember, aki úgy tevékenykedett az intézmény élén, hogy mindig minden helyzetben megpróbálta elérni a maximumot. Csehi Árpád, megyei tanácselnök, hasonlóképpen fogalmazott, amikor megköszönte a tűzoltóparancsnok eddigi munkáját, majd hozzátette, egy fontos fejezet zárul le a Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének intézményében.

Radu Bud prefektus az intézmény fejlődését hangsúlyozta ki, ő is megköszönte Strâmb munkáját, majd átadta a szót Iulian Burznak, akit három hónapra ideiglenesen neveztek ki az intézmény élére. „Igyekezni fogok, hogy a tűzoltóság továbbra is egy megbízható, átlátható, maradandó elvek szerint működő intézmény maradjon"- fejtette ki Burz. Ez után a hagyományokhoz hűen, átadták Strâmbnek az emlékplakettet, egy kalapot és egy sétapálcát nyugodt és szép nyugdíjas éveket kívánva neki.

Végül Gheroghe Strâmb megköszönte az elismerő szavakat, majd hozzátette, mindezeket nem lett volna képes végrehajtani, ha nem lett volna mellette egy felkészült csapat.

A parancsnok átadta a zászlót az utódjának.

Strâmb Gheorghe és utódja Burz Iulian.

Népes sereg búcsúztatta a tűzoltóparancsnokot.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: