2018-06-14 07:13:16• hírek • Közlemény

Elbúcsúztak a tanévtől a Hám János Líceum diákjai

Idén sem maradt a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceu hagyományos díjátadó és évzáró ünnepsége.

Június 13-án, reggel 8.00 órával kezdődőnek tartották meg a Kálvária templomban a Hám János Líceum hagyományosnak számító díjazó ünnepségét. A már megszokott módon ekkor adták át az évi okleveleket is.


Azokat a diákokat jutalmazták, akik a tanév során versenyeken, vetélkedőkön kiemelkedő eredményeket értek el. Ebben a tanévben összesen 201 oklevelet adtak át a különféle megyei, országos és nemzetközi tantárgyversenyek, kulturális-, zenei- illetve sportversenyek  győztesei számára. A kimagasló teljesítményt nyújtó tanulók könyvjutalomban is részesültek.



A Hám János Líceum tanévzáró ünnepségét csütörtökön, június 14-én 8.00 órai kezdettel rendezték meg ugyancsak a Kálvária templomban. A hálaadó szentmisét Nm. Ft. Schönberger Jenő püspök úr pontifikálta.


Az esemény díszvendégei idén is Hám János püspök leszármazottai, Hám László és Eszter asszony voltak. A szentmise után Ádámkó István Csaba igazgató átadta a tanulmányi okleveleket, valamint jutalmazta a iskolai élet különféle területein aktív, tevékeny diákokat: a Diáktanács, a színjátszócsoport és a Harmónia kórus tagjait, a tehetséggondozó programban résztvevő diákokat, valamint az iskolarádiót egész évben működtető és technikusi feladatokat ellátó tanulókat. A szeretetszolgálatot végző diákok éves beszámolókkal készültek erre az alkalomra.


A diákok jutalmazása után az iskola vezetősége a tanárok munkáját is megköszönte. Nm. Ft. Schönberger Jenő püspök úr adta át a pedagógusok számára szóló elismerő okleveleket, illetve oklevélben részesültek azok a szülők és tanárok is, akik részt vettek a családi életre nevelés programban és aktív tagjai az Adsonatum Szülőegyesületnek.


A legkimagaslóbb eredmények elismerésére 2015-ben alapított MAGIS díjat az idén Póti Vivien-Tamara X.A és Boros Csaba X.B osztályos diákok, valamint Görbe Éva testnevelés szakos tanár vehette át.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: