2010-01-31 14:29:39• hírek • Szatmár.ro

Zsúfolt hétvége a Zamfirescuban

A hétvégén két koncerttel is várta a szórakozni vágyókat a G.M.Zamfirescu Kulturális Központ.

Cserey Csaba dobvirtuózt bizonyosan nem kell bemutatni a szatmári közönségnek, hiszen rengeteg szatmári, országos és nemzetközi fellépésen öregbítette már megyeszékhelyünk hírnevét. Pénteken este a dobmester, valamint 45 volt és jelenlegi diákja lépett fel a G.M. Zamfirescu Kulturális Központban. A rendhagyó koncerten a hagyományos dobok mellett, számtalan, a megszokottól eltérő ütőhangszert szólaltattak meg a fellépők, kicsik és nagyok egyaránt.

„A ritmusok zajai összeállítás felhívja a figyelmet a mindennapokra. A ritmus az egyik legfontosabb dolog az életünkben, benne rejlik a zenében, táncban, a szerelemben. Egy dobosnak éreznie kell a ritmust, amely szépség és fájdalom egyben. Ez tart életben minket, ez az életünk" - nyilatkozta az előadásról Cserey Csaba.

A zsúfolásig telt művelődési házban egyébként ez már a második seregszemléje volt a tehetséges szatmári dobosoknak.

„Mivel ezúttal is ilyen szép számban gyűltek össze érdeklődők, jövőre már azon is el kell gondolkodni, hogy nagyobb teremben szervezzük meg a fellépést" - magyarázta vidáman a dobvirtuóz.

Szombat este sem állt le a művelődési ház , ugyanis közel száz rocker tombolt három meghívott, romániai rockegyüttes koncertjén. A nagybányai heavy metalt játszó Crash, a hard és heavy elemeket ötvöző, szatmári Crimson és a nagyváradi trash, hardcore együttes, a Cronic késő estig szórakoztatta a szatmári fiatalokat.



Cserey Csaba valamint 45 volt és jelenlegi diákja lépett fel a G.M. Zamfirescu Kulturális Központban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: