2011-01-16 09:10:52• hírek • Szatmár.ro

Évnyitó rockkoncert volt a Zamfirescuban

Az év első punk-rock koncertjére került sor szombat este a G.M. Zamfirescu Kulturális Központban. Fellépett a kolozsvári Relative és a szatmári Stand Alone együttes. A kolozsváriak egy új zenei stílussal lepték meg a szatmári rockzene kedvelő közönséget.

A G.M. Zamfirescu Kulturális Központ vezetősége továbbra is különböző kulturális rendezvények, koncertek és fesztiválok megszervezését tervezi a zenekedvelő közönség számára. Évnyitó koncertjükre január 15-én, este 20 órától került sor a kulturális központ koncerttermében.

Ez alkalomból is a rock zene kedvelőit várták, ugyanis a kolozsvári Relative együttest, és a szatmári Stand Alone zenekart láthatták színpadon. A közönség nem csalódott, mert jó hangulatban, sörben, és színvonalas zenében most sem volt hiány. A két éve fennálló kolozsvári együttes pozitív hatással volt a szatmáriakra, hiszen a zenészek energetikus, vidám dalokkal lepték meg a közönséget, és fergeteges hangulatot teremtettek. Aki eddig nem ismerte az együttest, az hamar megkedvelte a vidám srácokat, aki pedig már hallotta és látta őket, tudta, hogy érdemes  újra megnézni őket.

A Relative fellépése után óriási rajongótábor fogadta a szatmári Stand Alone zenekart. A  fiatal zenészek most sem okoztak csalódást rajongóiknak, ugyanis csak fokozták a hangulatot punk-rock dalaikkal. A több mint két éve fennálló együttes már több fesztiválon, koncerten fergeteges hangulatot teremtet.


Sok bulizni vágyót vonzott az év első rock koncertje
Sok bulizni vágyót vonzott az év első rock koncertje


 

Fellépett a szatmári Stand Alone
Fellépett a szatmári Stand Alone


Bulifotók:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: