2018-06-07 06:45:19• hírek • Bede Emőke

Elbúcsúztak a 6-os Számú Óvodától a méhecskék

A szatmárnémeti 6-os Számú Óvoda közép- és nagycsoportos "Méhecskéi" Popp Ivett és Barra Jùlia óvónők vezetésével idén is elkészítették az óvodabúcsúztató ünnepségüket.

Elsőként a ballagó nagycsoportosok búcsúztak az óvodától, óvónéniktől, majd a középső csoportosok búcsúztatták a nagyokat, akik nagyon fognak hiányozni nekik, viszont az elválás perceit megédesítette a tudat, hogy jövőre úgyis találkoznak majd az iskolában. Ezt követően közös színdarabot adtak elő, melynek címe A leánykérés volt ,ahol a mennyasszonyt szülei és a rokonság átadták a falu legszebb legényének. Hatalmas lakodalmat csaptak, amit néptánccal zártak le, így a szülők is láthatták, milyen sokat fejlődtek a gyerekek. Persze a jól megérdemelt tapsvihar sem maradt el: a szülők büszkeséggel telt szívvel ünnepelték a táncos lábú gyerekeket. A hetente megtartott táncórák szép eredményéért Szarvas Károly tánctanárt illeti hatalmas köszönet.


Kellemes vakációt, élményekben gazdag nyarat kívánva útra engedték az ovis "végzősöket", de az óvónők kihangsúlyozták, az óvoda ajtaja mindig nyitva áll előttük, szívesen várnak mindenkit egy későbbi látogatásra. Ajándékként mindenki buborékfújót kapott, illetve egy lufit, de az igényesen díszített tarisznyák sem maradtak el.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: