2010-09-30 15:40:33• hírek • Szatmar.ro

Elbúcsúzott a megye főtitkára

Rendkívüli tanácsülést tartott a megye vezetősége. Több beruházásról szóló indítványt szavaztak meg, illetve elköszöntek a nyugdíjba vonuló Bota Cornelia főtitkártól.

Az egyik legfontosabb indítvány, amelyről csütörtökön döntöttek, a Vetést Óvárival összekötő út felújításáról szóló műszaki dokumentáció elfogadása volt. Ezt követően sor kerülhet a kivitelezési tervek elkészítésére, illetve a licitkiírásra. A felújítás költségeit Európai Uniós alapokból igyekeznek megfinanszírozni, amennyiben ez azonban nem sikerül, a megyei tanács kénytelen egyéb forrásaiból előteremtenie a szükséges összeget.

A feljavítandó szakasz a 19-es számú országúttól a 194-es számú megyei útig terjed, azaz a az Óvári felé vezető letérőtől a településig - közölte a Szatmár.ro-val Csehi Árpád a megyei tanács elnöke.

A rövid tanácskozás után sor került Bota Cornelia búcsúztatójára is. A főtitkár 1986-ban került a megyei tanácshoz, majd 1992-től kezdődően főtitkárként tevékenykedett a mai napig. Október elsejétől azonban nyugdíjaztatja magát és szabadidejében a lánya ügyvédi irodájában fog tevékenykedni, illetve unokáival próbál minél többet időt tölteni.


Cornelia Botától búcsúzott a megyei tanács
Cornelia Botától búcsúzott a Megyei Tanács



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: