2014-06-13 17:12:37• hírek • Kocsis Zoltán

Elballagtak a Kölcsey nyolcadikosai

Péntek délután ismét ünneplőbe öltözött a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium díszterme: utolsókként az intézmény nyolcadikosai is elballagtak. Terveik szerint azonban valamennyien csak ideiglenesen vesznek búcsút az Alma Mater falaitól.

Orbán Emőke angol tanárnő osztályának 27 diákja - az gimnázium egyetlen nyolcadikos osztálya - énekelve vonult be a díszterembe, amely már tömve volt szülőkkel, testvérekkel, rokonokkal, barátokkal és természetesen pedagógusokkal. Az osztály tagjait és az elmúlt négy év ügyes-bajos dolgait a képzeletbeli osztálynapoló valóságos hangja mutatta be, a fiatalok pedig díszlettel valamint remek kis műsorral tették emlékezetessé az eseményt.

A ballagók azonban átmenetileg, alig több mint egy hétre vettek búcsút az iskolától. Június utolsó hetében kezdődik ugyanis a képességvizsga, amely eredménye nagyban befolyásolhatja jövőjüket. A Kölcsey Ferenc Főgimnázium vonzerejét és az ott zajló színvonalas oktatást igazolja, hogy valamennyien itt szeretnék elkezdeni a középiskolai tanulmányaikat is. Élükön Kugler Dórával, aki 9,91-es átlagával osztályelsőként zárta az általános iskolát.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: