2010-06-09 20:34:46• hírek • Szatmár.ro

Elballagtak a Kölcsey nyolcadikosai

Szerdán délután hat órától rendezték meg a Kölcsey Ferenc Főgimnázium nyolcadikosainak ballagási ünnepségét.

Szerdán délután hat órától ballagott a Kölcsey Ferenc Főgimnázium harminc nyolcadikos diákja, ünnepségüknek a tanintézmény díszterme adott otthont.

A zsúfolásig telt terembe a diákok vidám énekszó kíséretében vonultak be, majd az osztályhimnusz eléneklése után egy vidám bemutató keretében mindenki részese lehetett az elmúlt négy év legemlékezetesebb pillanatainak, majd pedig képekben is meg lehetett tekinteni a legszebb momentumokat a power-pointos vetítésnek köszönhetően.

Ezt követően egy komolyabb verses-zenés összeállítással csaltak könnyeket a szülők, hozzátartozók szemébe a diákok, majd pedig Bakó Dorottya és Karikás Krisztián nyolcadikos diákok mondtak rövid beszédet.

„Nagyon jó minősítéssel zárta az évet az osztály, a harminc diák átlaga 9,43" - mondta el portálunknak Franczia Réka osztályfőnök. Csupa tízes minősítést ketten is szereztek a tanév során - Dancu Júlia és Kerekes Anna -, második lett 9,97-tel Hutton Márta, harmadik díjat kapott Doloczki Dalma és Kallós-Balogh Dóra 9,91-es tanulmányi eredményéért


Elbúcsúztak a Kölcsey nyolcadikosai
Elbúcsúztak a Kölcsey nyolcadikosai


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: