2019-05-25 07:54:31• hírek • Nagy Tímea

Elballagott a Református Óvoda Szivárvány csoportja

Elballagtak a nagy ovisok, kisiskolás lesz belőlük szeptembertől.

A szatmárnémeti Református Gimnázium tagintézményének, a Kinizsi utcai Református Óvodának bátor hatévesei álltak pénteken az Iparosotthon színpadára. Műsorukkal búcsúztak az intézménytől és az ott töltött éveiktől egyaránt.

A gyermekekhez és a megjelent vendégekhez elsőként Volosin Szilvia óvónéni szólt. Az pedagógus megköszönte az együtt töltött szép éveket, és abbéli reményét fejezte ki, hogy az ovis időszak előkészítette a csöppségeket a szeptembertől rájuk váró furcsa, új feladatokra. A szülőknek megköszönte az együttműködést, és sok sikert kívánt a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. 
 
Az aprónép műsora következett. Volt itt minden! Szépen szóló énekek magyarul és angolul, bátor verselés, mulatságos táncolás és humoros pillanatok egyaránt. A színpad megtelt ékes rímekkel, gyermeki örömmel és némi lámpalázzal. Támogatásként a szereplések során utoljára állt mellettük a két óvónéni. Még az egyszer ők is kivették a részüket és őszinte örömüket lelték a tanítványaik társaságában.



 
Végül, de nem utolsó sorban Szilágyi Noémi tanintézmény-vezető óvónéni mondott néhány gondolatot a gyermekeknek és a szeretteiknek. Szavait a meghatódottság, a búcsú, a hála és a remény érzése járta át, hiszen egy korszak számára és a gyermekek számára is lezárult. Három év sok idő, főleg az apródok számára, de egy felnőtt is megérzi, mikor három év barátsága után az ismeretlen arcok közé lép. A pedagógus megköszönte a szülők páratlan hozzáállását az "együtt töltött évek során". 

A két nevelő meghatottan, de reményekkel teli útjára engedte az ügyes nagy csoportos kisdiákokat. 
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: