2018-12-18 05:24:33• hírek • Blikk.hu

Elárulták az X-Faktor győztesei, mihez kezdenek majd a mesés nyereménnyel

Ugyan még csak néhány nap telt el azóta, hogy a USNK megnyerte a 2018-as X-Faktort, a két rappernek, Filep Kundnak és Laskay Nimródnak máris konkrét elképzelései vannak, mit kezdenek a nyereménnyel.

Az RTL Klub tehetségkutatójának győztesei 12 millió forinttal gazdagodtak, ezen felül akár 10 millióval is számolhatnak, amelyet karrierjük beindítására költhetnek, de egy dubaji luxusutazás is vár rájuk. Az erdélyi fiatalok már el is döntötték, hogy Budapestre költöznek. Ennek persze, nem mindenki örül a környezetükben.
 

Bár milliókat nyertünk, most összesen 600 forint van a zsebemben, szóval még nem érzem, milyen milliomosnak lenni – nevetett Kund, aki az X-Faktor többi döntősével, Tamáska Gabriellával és a Stolen Beat tagjaival, Latyák Bencével (18) és Buzás Bencével (15) a Blikk szerkesztőségének vendégei voltak.
 

– Az biztos, hogy megfelezzük a pénzt Nimróddal, és már azt is tudjuk, mire költjük! Szeretnénk Budapestre költözni, az elmúlt öt hónapban nagyon megszerettük, reméljük, már januárban itt lakunk. Először csak bérelnénk egy lakást, később viszont szeretnénk venni magunknak, hogy elkezdjük önálló életünket.
 

Mint kiderült, a zenésztársak régóta összebútoroznának.

– Nem akarjuk elszórni az összes pénzt, de biztosan sokba kerül az önfenntartás. Maradunk szerények, mint eddig. Nem szeretnénk a családunktól sem kéregetni, a saját lábunkra akarunk állni – jelentette ki Nimród, aki elárulta, a barátnőik nem voltak elragadtatva az ötlettől. – Nem nagyon örültek, mivel egy ideig távkapcsolat lesz, de reméljük, idővel ideköltöznek ők is. Autóval hét óra az út Kolozsvárra, repülővel viszont csak másfél, úgyhogy gyakran megyünk és a szeretteink is jöhetnek, amikor csak kedvük tartja.
 

Magányos az X-Faktor fináléjának egyetlen szólóénekese, de Tamáska Gabi szeretné, ha ez a helyzet változna. Ezért még az egyik népszerű társkereső oldalon is regisztrált, hogy párra találjon.

– Régóta szingli vagyok, de vágyom arra, hogy legyen valakim. Alapvetően a nőiesebb, lágyabb típusú pasik jönnek be. Gondoltam, hátha így könnyebben találom meg a nagy őt – mesélte Gabi, aki hamarosan szintén Budapestre költözik. – Szeretném, ha akkor már lenne valaki, akit szerethetek, és aki engem is szeret.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: