2019-06-11 04:20:12• hírek • Blikk.hu

Elárulta: így tervezi világra hozni a gyermekét Tóth Gabi

Fotó: Zsolnai Péter
Fotó: Zsolnai Péter

Tóth Gabi elárulta, hogyan szeretné megszülni első gyermekét, akit párjával, Krausz Gáborral már rettenetesen várnak.

Nagyot fordult a világ Tóth Gabiékkal az elmúlt hónapban: először eljegyezte kedvese, majd kiderült, gyermeket vár. Az énekesnő sokáig úgy tudta, meddő, emiatt még jobban örültek a hírnek, de ezzel együtt meg is ijedt, minden rendben lesz-e velük a terhesség alatt.

 

"Azonnal működni kezdtek az anyai ösztönök bennem, azon izgultam a legjobban, hogy egészséges legyen a baba" - kezdte Gabi a csalad.hu-nak. Mint elmondta, babonából még a gyerekszobát sem kezdték el, de azt már most tudják, milyen elvek szerint szeretnék majd nevelni a kicsit. Mindkettejük számára fontosak a hagyományok, épp ezért igyekeznek majd ennek szeretetét is átadni gyermeküknek, akinek régi mesekönyveikből terveznek olvasni.

 

"A mindennapokban már most nagyon sok olyan gyermekdalt énekelek, amit én is hallottam kislány koromban. Hiszek benne, hogy ezek a dolgok már magzat korban fontosak, beépülnek a kis életébe, és még erősebb kapcsolódás alakul ki köztünk."

 

Az énekesnő emellett azt is elárulta, hogyan szeretné megszülni a picit:

 

"Semmi divatos módszerrel nem fogok élni, mert ilyenkor olyan katartikus állapotba kerülnek a nők, hogy teljesen felesleges túlgondolni dolgokat. A legfontosabb, hogy a baba és a mama is biztonságban átessenek ezen a fázison, így mindenben az orvosom fog dönteni, mert ő fogja tudni, hogy mi a jó a babának és nekem" - mesélte az énekesnő, akire gyermeke születése előtt még vár egy mozgalmas nyár. Egy-két fellépésen még láthatjuk, illetve a TV2 nagysikerű műsorában is szerepel majd:

 

"A Sztárban sztár leszek! műsornak leszek a női zsűritagja, ez éppen akkor fog befejeződni, amikor már csak két hónapom lesz hátra a kismamaságból. Így akkor már nem vállalok munkát, hanem készülök otthon a baba érkezésére és a karácsonyra."

 

Hasonlóan érdekes sztársztorikért kattintson a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: