2018-05-16 06:12:58• hírek • Blikk.hu

Elárulta az okát: ezért vonul vissza Schobert Norbi

Korábban sem volt titok, hogy Schobert Norbi hamarosan végleg visszavonul az edzősködéstől: a Blikknek februárban elsőként mesélt arról, felhagy az oktatással, ám arról eddig nem beszélt, hogy ennek egyik oka megromlott egészségi állapota!

Az üzletember az idei Fitbalance beharangozó sajtótájékoztatóján árulta el, a több évtizedes aktív sport miatt elkoptak a porcok gerincében – állandó fájdalom kínozza.


"Huszonöt éve vagyok aerobikedző, előtte tíz esztendeig aktívan sportoltam, ez összesen harmincöt évnyi megfeszített munka! Faltam a kilométereket, összesen nagyjából 11 ezer órát tartottam. Ennek pedig azt lett az eredménye, hogy a hármas és a négyes csigolyám között nincsen porc" – árulta el Schobert Norbi. "Kevesen tudják, régóta fájdalomcsillapítókat kell szednem, volt két szívműtétem is, tehát szét vagyok hajtva, mint egy öreg Zsiguli".


Norbi nehéz szívvel engedi el az edzősködést, de a jövőben koncentrálhat üzletemberi karrierjére, és legalább még több ideje jut gyermekeire is. Pláne, mivel Norbi és Lara egyre közelebb kerül a családi céghez: hamarosan ők vehetik át a stafétát a családfőtől.


"Május 26-án tartom az utolsó tréningemet, ekkor Norbi fiam is fellép velem. Ráadásul nemsokára a TV2 egyik műsorában is feltűnik majd, mint séf, Lara pedig az édesanyja új DVD-jén szerepel" – mesélte büszkén Norbi.


Felesége, Rubint Réka (39) szerint a magyar aerobikélet meghatározó szereplője vonul vissza.


'Emlékszem, amikor még Jászberényből azért jöttem busszal Budapestre, hogy ott lehessek Norbi egyik óráján, most pedig visszavonul, hihetetlen ez..." – sóhajtott Réka. "Úgy gondolom, a Fitbalance sem lesz már olyan, mint előtte. Nekem Norbi nélkül egy picit meghal a magyar aerobik, de ugyanakkor boldog is vagyok, hiszen a cég vezetése mellett végre ki tud teljesedni apaként is."


Bár a színpadon nem lehet többet látni, Schobert Norbi továbbra is az egészséges életvitel egyik hazai prófétája marad. A rajongók és a fogyni vágyók felesége, Réka előadásainak a hátterében továbbra is megtalálhatják, ugyanis plusz idejét és energiáját párja menedzselésére fordítja majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: