2019-03-06 14:04:29• hírek • Bede Emőke

Eláruljuk, milyen jótékonysági célt szolgál Mága Zoltán szatmári koncertje

Mint arról nemrégiben beszámoltunk, márciusban visszatér városunkba Mága Zoltán, a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével kitüntetett, Prima Primissima díjas magyar hegedűművész. A tavalyi eseményhez hasonlóan a húrok nagymestere idén jótékonysági céllal áll a szatmári közönség elé.

A Szatmár megyei RMDSZ nőszervezetének szervezésében megvalósuló koncerten befolyt összeg két karitatív célt is szolgál ebben az évben. Mága Zoltán a bevétel egyik részét felajánlja a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház intervencionális kardiológiai laboratóriumának működtetéséhez szükséges eszközök beszerzésére. A bevétel másik részéből pedig Szatmárnémeti egyik jelképe, a Láncos templom felújítási költségeihez járul hozzá. Akik tehát úgy döntenek, hogy megvásárolják a támogató jegyet és részt vesznek a koncerten, illetve lehetőségeikhez mérten adománnyal is hozzájárulnak az esemény sikerességéhez, nem csupán egy életre szóló élménnyel térhetnek az est végén haza, hanem azzal a tudattal is, hogy két igen nemes cél megvalósulásához járultak hozzá.


E karitatív célkitűzéseket látva bizton állítható, hogy a templom színültig telik majd segítő szándékú emberekkel. Viszont érdemes tudni, hogy a koncertre való belépés ez alkalommal csak egy támogatói jegy megvásárlása által lehetséges, melyre az RMDSZ szatmári székházában lehet szert tenni minden hétköznap 9 és 16 óra között. Aki nem szeretne tehát lemaradni erről a különleges eseményről, ne felejtsen el betérni a Rákóczi 10. szám alatt található irodába.


Mága Zoltán egyébként már öt kontinensen, közel száz országban adott koncertet, játszott királyoknak, államfőknek, egyházi főméltóságoknak és világsztároknak egyaránt, a húrokból előcsalt dallamok pedig mindannyiszor elkápráztatták a közönséget. De hogy a szatmári élmény még teljesebb legyen, a neves művész egy különleges sztárvendéggel érkezik majd városunkba, kinek személye a koncertig meglepetés marad. Találkozzunk ott, tegyünk együtt e nemes ügyekért!

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: