2018-05-27 07:52:07• hírek • Bede Emőke

Eláruljuk, honnan érdemes nézni az esti tűzijátékot

A hagyományokhoz híven ebben az évben is látványos tűzijáték koronázza meg a városnapi rendezvénysorozatot. Eláruljuk, honnan érdemes majd nézni a fényjátékot, hogy egyetlen különleges effektről se maradj le.

A városnapi fellépőkrők egy sajtótájékoztató keretében rántották le a leplet, s ugyanitt derült ki az is, milyen téma köré szerveződik az idei tűzijáték. A központi vezérszál 2018-ban a brokát és a brokátszövés technikája lesz.
 

Mint arról a Szatmár.ro kérdésére Kotán Csaba fiatal, ámde annál tehetségesebb látványtervező elmondta, erre az évre egy igazán modern showműsort álmodtak meg. A tűzijáték fényei ebben az évben a legnépszerűbb mai slágerekre járják majd táncukat az égen, de hogy mely számok is csendülnek fel pontosan, egyelőre maradjon meglepetés. Annyi azonban bizonyos, hogy a teljes élményért az újközpontból kell nézni majd a fényparádét, ugyanis több speciális effektet is beépítettek az idei produkcióba.
 

A vasárnapi zsongás egyébként 17:30-kor indul, amikor is a nagyszínpadot a Daggu Project veszi birtokba. Őket az Ash Band követi 18:20-tól, majd 19:40-től a Black River Blues Band áll közönség elé.
 

21:30-tól a várva várt Edda csap a húrok közé, jól ismert, már-már klasszikusnak számító számaik mellett a legújabb, Dalok a testnek, Dalok a léleknek címet viselő dupla albumról is felcsendül néhány közönségkedvenc. Őket a Holograf követi, Dan Bittman és rockbandája várhatóan 23:30-kor áll majd színpadra. A tűzijáték pedig 00:30.kor kezdődik majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: