2018-12-31 09:08:01• hírek • Bede Emőke

Eláruljuk, honnan érdemes majd nézni az óévbúcsúztató tűzijátékot

Már hagyománynak számít, hogy Szatmárnémeti tűzijátékkal búcsúztatta az óévet és üdvözli az újat. Nem lesz ez másként 2019 kapuján sem, ugyanis az előző évekből már jól ismert csapat ismét azon dolgozik, hogy egy szemkápráztató show-val lepje meg a város lakosságát.

Mint azt a Szatmár.ro kérdésére Kotán Csaba látványtervező elmondta, erre az évre is különleges műsort álmodtak meg. Míg tavaly a retró slágerek inspirálták a tűzijátékot, ebben az évben már-már klasszikusnak számító filmzenék és más „epikus” alkotások keverékére lejtik majd táncukat a fények a város égboltján. De hogy pontosan melyik zeneszámok is lesznek pontosan ezek, az december 31-én, 24 órakor kiderül.
 

Csaba emellett azt elárulta kérdésünkre, hogy a tökéletes látványvilágért és zeneélményért az újközpontból érdemes majd követni a tűzijátékot, az Október 25. téren állók minden speciális elemet teljes pompájukban élvezhetnek majd. A látványtervező ugyanankkor abbéli reményét is kifejezte, hogy a tavalyi eseménnyel ellentétben 2018. december 31-ének estéjén az időjárás kegyes lesz a szervezőkhöz és nézőkhöz. Az idei tűzijátékot az Alexandru Stanciu pirotechnikai mérnök által irányított Bi As Group valósítja meg, cikkünk borítóképe pedig a tűzijáték digitális animációjából mutat egy képkockát. 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: