2019-07-15 12:18:41• hírek • Bede Emőke

Elaludt a sofőr, majd egy út menti reklámtáblának hajtott

Két személy is megsérült abban a közúti balesetben, mely július 13-án történt a 19A jelzésű úton, Pusztadaróc közelében – adta hírül hétfői közleményében a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség sajtóosztálya.

A szombat reggel, 6 óra 48 perckor befutó segélyhívás nyomán a balesethez a mentőszolgálat és a katasztrófavédelem egységei mellett a rendőrség is nagy erőkkel vonult ki. A helyszíni vizsgálatok során megállapították, hogy a Máramaros megyei Koltóról származó, 49 éves férfi elaludt vezetés közben, s ennek okán elvesztette irányítását a jármű felett. Áttért a szemközti sávra, majd teljesen le is sodródott az úttestről, végül pedig egy reklámpanónak csapódva, az árokban állt meg az autó.


A baleset következtében a sofőr súlyos, a vele utazó 49 éves nő - a felesége - pedig könnyebb sérüléseket szerzett. A férfitól még a helyszínen vérmintát vettek, hogy kiderítsék, fogyasztott-e alkoholt indulás előtt, hiszen a vizsgálat eredményének fontos szerepe lehet a rendőrség által, gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított bűnügyi eljárásban is.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: