2015-04-27 17:19:20• hírek • Szatmár.ro

Elaludt a kamionsofőr – öt embert szállítottak kórházba - FRISSITVE

Súlyos közlekedési baleset történt hétfő délután a Szatmárnémetihez közeli Batiz településen: egy teherautó sofőrje elaludt, a tartálykocsi összeütközött egy személyeket szállító kisbusszal, majd egy személygépkocsival. Szerencsére senki sem sérült meg súlyosan.

A balesetet vélhetően a fáradtság és a túlhajszoltság okozhatta. A tartálykocsi sofőrje ugyanis bevallása szerint elaludt vezetés közben. A teherautó átsodródott a szemben közlekedők sávjára, ahol összeütközött a Szatmárnémeti - Batiz - Gombáspuszta - Egri útvonalon menetrend szerint közlekedő kisbusszal. Az ütközés következtében az Iveco az árokba borult. Ennek ellenére két utasa és sofőrje csodával határos módon csak kisebb sérüléseket szenvedett.

Szintén szerencsésnek mondhatja magát az a férfi, amely BMW X6-os gépkocsijával közlekedve szintén összeütközött a kamionnal. A karambol következtében a BMW egy hídfőnek ütközött. Sofőrje szintén csak kisebb sérüléseket szenvedett.

Constantin Demian, a megyei kórház szóvivőjének tájékoztatása szerint a baleset következtében összesen öt személyt szállítottak kórházba: négy férfit és egy nőt. Noha valamennyien többrendbeli sérülést szenvedtek az arcukon, koponyájukon és végtagjaikon, egyikük állapota sem súlyos.

Frissítve!
A Szatmár Megyei Rendőrség kedd délben kiadott közleménye megerősíti, hogy a Volvo tartálykocsi áttért a szemben közlekedők sávjába, ahol összeütközött az Attila O. vezette Iveco típusú kisbusszal. Ezt követően a Volvo összeütközött egy BMW X6-ossal is, amelyet K. Enikő vezetett.

A rendőrség tájékoztatása szerint  K. Enikő súlyosabb sérülésket szenvedett, míg a kamiont vezető Vasile B. valamint Attila O. továbbá  a BMW és az Iveco egy-egy utasa kisebb sérülésekkel úszta meg az esetet.

A helyszíni vizsgálatok szerint egyik érintett sem állt alkohol hatása alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: