2013-07-23 08:14:04• hírek • Blikk.hu

Eladta az autóját, hogy mentse a lakását Zana

Ilyet is ritkán látni! Egy ismert és népszerű színész az autópiacon maga kínálgatja az autóját? Zana József megtette a hét végén. A színművész megelégelte, hogy lassan egy éve nem jár autójával, nincs is miből tankolnia, de a kereskedésben, ahol meghirdette, hónapok óta nem tudták eladni a járművet.

Saját kezébe vette az irányítást: kiállt az autópiacra, és két óra alatt túladott a járgányon. Zana József nem olyan régen a Blikknek mesélte el, hogy azért válna meg autójától, hogy annak árából segítsen magán, és fia hitelébe is beszállhasson.

Csakhogy a kocsi nem kelt el még úgy sem, hogy a 9 éves, mindössze 36 ezer kilométert futott Peugeot 206-osért már csak 900 ezer forintot kért. Ilyen megkímélt állapotú autónál ez reális árnak számít.

Zana éppen ezért vasárnap reggel a csillogó, frissen szervizelt kocsija volánja mögé ült, remélve, utoljára vezeti meggybordómetál színű kedvencét, és elindult a Nagykőrösi úti Fővárosi Autópiacra, hogy maga adja el.

Már a bejáratnál nagy feltűnést keltett, rögtön felismerték. – Zana művész úr! Mit keres itt? – így köszöntött a portás, és egy pillanat alatt hatalmas csődület vett körül. – Nagyon sokan érdeklődtek, kérdezgettek, hogy vagyok, rendbe jött-e anyagilag az életem.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: