2006-11-26 08:38:31• hírek • Szatmár.ro

Győzike megplasztikáztatja a hasát

 A showman hasplasztikára szánta el magát, de a támadás miatt el kell halasztania a műtétet.

Gáspár Bea soha nem tagadta, hogy két gyermek után implantátummal kerekíttette a kebleit. Felesége után Győzi is kedvet kapott. A showman hasplasztikára szánta el magát, szándékát azonban keresztülhúzta a váratlan támadás, amikor megverték. Emiatt el kellett halasztania a műtétet.
 
- Amikor már tudtam, hogy nem szülök több gyermeket, megoperáltattam a melleimet. A két lány szoptatása után ugyanis elveszítették a formájukat - mesélte Bea. - írja a Napi Ász.

- A férjem bátorítására született az ötlet, de cseppet sem bántam meg. Nem gondolom, hogy más ember lennék attól, hogy implantátum van a mellemben. Nemrég Győző döntött úgy, hogy megplasztikáztatja a hasát. Befekszik egy budai klinikára, ha kiheverte sérüléseit Győzi a verés után fájlalja mindenét. Amíg teljesen fel nem épül, nem fekszik kés alá.
 
- Nagyon megvertek, és mivel nem vagyok a megfelelő egészségi állapotban, ezért a hasplasztikai műtétemet el kellett halasztani. Még nem beszéltük meg az új időpontot az orvossal, de alig várom már, hogy túl legyek rajta - árulta el Győzi.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: