2011-04-18 11:22:21• hírek • Szatmár.ro

Eladományozzák ami megmaradt

A szatmári Máltai szeretetszolgálathoz kerülnek a felajánlott ruhák.

Az SzMDSz új részletet hozott nyilvánosságra most futó akciójával kapcsolatban. A Szekönd Csere nevű projektben a Szatmári Magyar Diákszövetség (SZMDSZ) a Máltai Szeretetszolgálatnak ajánlja fel a projektben felgyűlő és megmaradó ruhákat.

Az SZMDSZ felhívja a figyelmet arra, hogy első sorban a program alapját a cserélés alkotja. A már valamilyen okokból nem használt, de még jó, viselésre alkalmas ruhadarabokat, kiegészítőket, tárgyakat és kisebb bútorokat a résztvevők elszállíthatják április 22-ig az SZMDSZ irodájába (Mihai Viteazul utca, 9-es szám) 10:00 és 16:00 órák között. Az akció megmozgató részére csak április 22-én, 10 és 17 óra között kerül sor a helyszínen. 

Azon a napon azok a személyek akik hoztak valamilyen ruhát az irodába, cserébe elvihetnek ugyanannyi mennyiségben mások által behozott ruhadarabot vagy tárgyakat. Azon tárgyak és ruhák, amelyek a program végeztével, azaz 17 órakor a helyszínen találhatók, elszállításra kerülnek a Máltai Szeretetszolgálathoz.
A programnak minden résztvevőre nézve pozitív a hatása. Azok esetében ez könnyen értelmezhető akik hoztak valamilyen, már nem használatban lévő ruhát és a program végén találtak valamit számukra megfelelőt és hazavitték, ezek a személyek egyszerűen kicserélték a haszontalant egy hasznosra.

A szervezet reméli, akciója sikeres lesz, és minél többen, fiatalok és felnőttek egyaránt, is részt vesznek.


Az SzMDSz csereprogramja
Az SzMDSz csereprogramja


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: