2009-07-13 13:35:27• hírek • (x)

Eladnál vagy vennél ingatlant? Figyelj!

Tudd meg, hogy miért éri meg ingatlanügynökséghez fordulni?

Arra gondoltál, hogy eladsz egy ingatlant vagy egy területet? Az első lépésben fel kell becsülni az árát. ennek érdekében fordulhatsz rokonokhoz, szomszédokhoz, hogy megtudd, ők milyen árakat hallottak, milyen eladásokról tudnak, de figyelheted az újságok apróhírdetéseit is. De a piac folyamatos változásban van, az idő pedig most is pénzt jelent. Neked mindegy, hogy két hónap vagy két év alatt adod el az ingatlant?

Mit kell tenned?
Sikerült felbecsülni az eladásra váró tulajdonodat, most következhet a dokumentumok és az ingatlan felkészítése az eladásra. Milyen dokumentumokat kell előkészíteni? Mit kell tennem az ingatlannal? ...és elsősorban: milyen módon népszerüsíthetem minél hatásosabban és kedvező áron, hogy eladó az ingatlan?  Túl sok kérdés merül fel.

Mit kell tenned?
Elkezdted a reklámozást és érkeznek - ha érkeznek - a telefonhívások. Nem tudsz már koncentrálni a napi teendőkre, folyton vlaszolnod kell a hívásokra és mindenféle információkat adni különböző személyeknek. Ezenfelül a lakásod átjáróház lesz, egyik érdeklődő jön, a másik megy.

Mit kell tenned?
Megtaláltak a legkomolyabb érdeklődőt és elkezdődik az alkudozás. honnan tudod, hogy melyik a legjobb ajánlat, amit kaphatsz? Dokumentumokat és szerződéseket kell előkészíteni, lehetőleg a számodra legkedvezőbb feltételekkel. De mik számodra a legmegfelelőbb feltételek? Ez más túl sok!

Mit kell tenned?
Ha vásárló vagy, a dolog sokkal egyszerűbb... vagy mégsem? Vagy inkább bonyolultabb? Tudod mit szeretnél, de a hírdetésekben mást találsz, mint amit elképzeltél.

Mit kell tenned?
Azt szeretnéd, hogy a befektetésed kedvező legyen, hogy amit megveszel, az azokkal az előnyökkel rendelkezzen, amire te vágysz. Ez megint túl sok!

Mit kell tenned?
Megtaláltad amit kerestél, de pénzre, hitelre lenne szükséged. Mi lenne a legjobb variáns?

Mit kell tenned? Megmondjuk, mit kell tenned!

Találkozz ingatlanügyi tanácsadókkal vagy ingatlanügynökökkel. Válassz úgy, hogy megbízhass bennük, válassz olyanokat, amelyek a legnyíltabban beszélnek veled és a lehető legjobb szakemberekkel vedd fel a kapcsolatot. A professzionalizmus és a szavahihetőség nem csak időben, de pénzben is nyereséget jelenthet számodra. Ez nem elhanyagolható, különösen a gazdasági válság idején! Nyerj időt és pénzt, válaszd a kényelmet és keress fel egy ingatlanügynököt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: