2014-04-02 02:07:50• hírek • Blikk.hu

Eladhatatlan házaik kötik össze a sztárpárokat

A ház, ami összeköt! - így is lehetne jellemezni azokat az ingatlanokat, amelyek a mai napig fejfájást okoznak tulajdonosuknak.

A szerelem és a közös élet a családi fészekben már rég a múlté, a házaspárok azonban nem menekülhetnek a közös emlékektől. Détár Enikő és Rékasi Károly még csak pár hónapja, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, illetve Rippel Feri és Simó Vivien egy éve próbál megszabadulni azoktól a falaktól, amelyek között egykor életük legcsodálatosabb pillanatait élték át. Sőt Erdélyi Mónika és élettársa, Mukli Gyula tavaly már négy esztendeje árulták közös érdi házukat. Minden bizonnyal egyik pár sem gondolta volna, hogy egyszer majd meg kell válniuk attól az otthontól, a sors azonban másképp döntött, de az ingatlanosok hiába próbálnak minden cselt, árkedvezményt bevetni, egyelőre senkinek sem kellenek a celebházak.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán - Budakalász
Fél évvel a válásuk bejelentése után már megtalálható volt a házaspár háza az ingatlanos portálokon. Szinetárék először 70 millió forintért árulták a medencés, 170 négyzetméteres házat, ám hónapok elteltével rájöttek: ennyiért nem fogják megvenni, ezért csökkentették az árat, így már 59 millióval is beérnék.

Rippel Feri és Simó Vivien - Szigethalom
Az egykori szerelmesek először 26 millió forintért dobták piacra házukat, amelyet már csak 16,9 millió forintos irányáron szeretnének eladni. A szigethalmi otthon számukra kényelmes volt, ugyanis a nagyszülők a szomszédban élnek, így bármikor tudtak vigyázni a kis Herkulesre.

Détár Enikő és Rékasi Károly - Telki
85 millió forintért dobta piacra házát Détár Enikő. A 270 négyzetméteres, hatszobás házat Rékasival együtt építették. A válófélben lévő házaspár még csak pár hónapja árulja a Telkiben fekvő luxusotthont, így egyelőre nem tudni, hogy mekkora érdeklődés lesz iránta.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: