2016-02-04 16:50:48• hírek • Szatmár.ro

Ekkora sikert ekkora bébi még nem aratott!

Vidám farsangot tartottak csütörtökön a Refiben: Jack Sparrow lányai és a Mézga család is jelen volt.

A Református Gimnázium díszterme csütörtök délelőtt mesebeli fugurákkal, ijesztő vagy éppen barátságos alakokkal telt meg - ekkor tartotta a szokásos farsangi rendezvényét az oktatási intézmény. A rendezvényen nyitányként a maskarába bújt diákok vonultak fel, őket az iskola tanáraiból - Vass Mária, Kovács Gabriella, Elek Kinga és Czibere Sándor Zoltán - álló zsűri pontozta.

A diákok fantáziája határtalan volt. A felvonulók között akadt indián, bohóc, lovag, rocker, népdalénekes, idős asszony vagy éppen nagyon fiatal Shakira, de ott voltak Jack Sparrow kalózkapitány lányai és maga a Halál is. Nagy sikert aratott a Mézga család, talán még nagyobbat a Szulejmán szultán kedvesének öltözött ifjú hölgy, aki autentikus táncmozdulatokkal bűvölte el a közönséget.

A legnagyobb siker viszont a farsangi mulatság állandó sztárjáé volt: Papp Piroska biológiatanárnő most egy nagyra nőtt csecsemő bőrében lépett színpadra, produkcióját a közönség hatalmas ovációval fogadta.

A jelmezversenyt egyéniben a már említett szultána nyerte meg, a csapatok közül az a duó lett az első, akik női tagja a Falu végén kurta kocsma című költeményt szavalta, a férfi tagja pedig kínai nyelvre fordította a szöveget.

A rendezvény a diákcsapatok vetélkedőjével zárult.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: