2018-08-25 04:54:07• hírek • Blikk.hu

Ekkora összeget bukhat Curtis, miután Majka kirúgta

Sokat bukik Széki Attila (28), azaz Curtis azzal, hogy kirúgta őt Majoros Péter, vagyis Majka (38). Párosuk ugyanis az elmúlt években Magyarország egyik legsikeresebb zenei formációja volt, szakmailag és anyagilag is hatalmas sikereket értek el.

A koncertszezonban végig be voltak táblázva, napi szinten több fellépésük is volt, állandóan telt ház előtt játszottak, a rajongók imádták őket, míg a legnagyobb videómegosztó portálon a Belehalok című slágerük több mint 52 millió megtekintésnél jár.
 

Majkát az évtizedes jóbarátság felbomlása által okozott lelki megrázkódtatáson túl anyagilag talán kevésbé rázza meg a mosolyszünet, hiszen tévés munkáiból is vannak bevételei, ám Curtist megroppanthatja a zenei brand szétesése – illetve, hogy egykori partnere a közösségi oldalán, valamint az Index közel 50 perces videójában vallott a zenész drogproblémáiról és megbízhatatlanságáról. Curtis ugyan a slágerek társszerzőjeként jogdíjjal számolhat, amiből számításaink szerint éves szinten egymillió forint is összejöhet, ám a nagy dobást a fellépti díjak jelentik. Igény volt rájuk, csak idén 34 koncertjük volt bejegyezve, amelyre mindig elkapkodják a jegyeket.
 

– Egyetlen ökölszabály van a honi popszakma gázsipiacán: a tiszta bevétel fele a művészeké, de az osztozásról már csak pletykák keringenek – válaszolta megkeresésünkre egy veterán menedzser, aki úgy értesült, a rapper kirúgásának pillanatában a 3 millió forintot verdeste a Majka & Curtis produkció listaára, ami leginkább a céges, avagy falunapi meghívások árfolyama.
 

Ennek azonban a többszörösét is megkaphatják, ha úgy szerződnek, bevételt feleznek. Így 6-8 ezres nézőszám és kétezer forintos jegyár felett a 10 milliót is elérheti a részesedésük, amit egy fesztivál főműsoridejében is megkaphatnak, de arról csak híresztelések vannak, hogy a mintegy 20 fős produkció tagjai a számlájukra mekkora összeget írnak.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: