2014-01-16 15:15:57• hírek • (x)

Éjszakai fürdőzés szombaton az Aquastarban

Január 18-án éjszaka chill-out zenés fürdőzés lesz az Aquastar Aquaparkban.

Alkalomról alkalomra nő azoknak a száma, akik kipróbálják az éjszakai fürdőzést az Aquastarban. Az ilyen lubickolásnak vagy éppen szaunázásnak különleges hangulata van, ezért történhet meg az, hogy aki egyszer belekóstolt ebbe, már nagyon nehezen tud "leszokni" róla.

Január 18-án, szombaton pedig újabb éjszakai fürdőzést tartanak az Aquastarban: az idegeket megnyugtató chill-out zene teszi ez alkalommal feledhetetlenné az estét, amelyen szauna-szeánsz is lesz. A leghatékonyabb méregtelenítő izzadásban a résztvevők segítségére lesz a Mátészalkáról érkező szaunamester, Sanyi bácsi is.

Az éjszakai fürdőzés ez alkalommal is 22.15-kor veszi kezdetét és 2.30-ig fog tartani. Egy belépőjegy most is 25 lejbe kerül személyenként.

Nagy siker a szieszta

Aki hétköznap 13.00 és 17.00 órák között látogatja meg az Aquastart, annak alig 15 lejt fizetnie a belépőért. Mindezt ráadásul korcsoporttól függetlenül! Az akció a hónap utolsó napjáig, azaz január 31-ig érvényes.

Akciós januári jegyárak

Hétfőtől péntekig 10.00 és 13.00 órák között korcsoporttól függetlenül 12 lejbe kerül a belépő. A nap többi részében a gyerekek számára kedvezményesen 15 lejbe, a diákok és nyugdíjasok számára pedig 20 lejbe kerül a belépő. A felnőtteknek a kedvezményes periódusokon kívül 30 lejt kell fizetniük a felüdülést, feltöltődést okozó fürdőzésért, lubickolásért.

Családi kedvezmény minden szombaton

A jegy lényege, hogy szombatonként egy háromtagú család esetében a 0-14 éves korú gyermek számára a belépés ingyenes, a négy tagú, kétgyermekes család esetében pedig mindkét gyermek térítésmentesen léphet be az Aquastar aquaparkba. A családi kedvezmény egy felnőtt és egy gyermek esetében is érvényes.

Kedvezmény a jó jegyekért

Ha az ellenőrzőben két tízes van beírva egymást követően, vagy a kisebbek esetében két nagyon jó (foarte bine) minősítés szerepel az aktuális hónapban, az I-VIII. osztályos tanulók térítésmentesen élvezhetik ki az aquapark fürdő-szolgáltatásait - ha felnőtt-kísérővel érkeznek!

Az év minden napján, télen-nyáron várja vendégeit az Aquastar - a Vizek Birodalma.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: