2016-03-11 13:31:01• hírek • Szatmár.ro

Éjszakai fürdőzés és csábító szolgáltatás-csomagok nőnapra

A hétvégén nőnapi hangulat lesz az Aquastar Élmény- és Gyógyfürdőben.

Szombaton, március 12-én újra éjszakai fürdőzés alkalmából nyitja meg kapuit 22 órakor az Aquastar Élmény- és Gyógyfürdő. Ez alkalommal a hölgyek iránti tisztelet az éjszakai fürdőzés apropója, emiatt most romantikus zene és mágikus szauna-szeánsz segít majd a lazításban. Ha úgy érzed, hogy keddre nem sikerült megfelelő meglepetéssel vagy apró ajándékokkal meglepned hölgyismerőseidet, egy meghívó az éjszakai fürdőzésre máris kihúzott a csávából. A hölgyek ugyanis el lesznek ragadtatva az éjszakai lubickolás feledhetetlen hangulatától, a romantikus dallamoktól, úgyhogy ha meg akarod hódítani a szebbik nem egyik képviselőjének a szívét, itt az alkalom!

Az Aquastar a rendes napi programot követően 22 órakor nyitja meg kapuit és 2 óráig tart nyitva. Ez idő alatt az összes fedett medence, a termálvizes medence és a szaunák is a vendégek rendelkezésére állnak. Nem marad el az éjszakai fürdőzések egyik legkedveltebb mozzanata, a szauna-szeánsz sem.

Ha már a hölgyek meglepéséről van szó: az elmúlt hétvégén nagy népszerűségnek örvendtek azok a nőnapi szépészeti szolgáltatás-csomagok, amelyek most szombaton és vasárnap is elérhetők lesznek. De figyelem: a megvásárolható csomagok száma már korlátozott!

Amiből választhatsz:

A Tavaszi Kényeztető Csomagban szerepel egy teljes test-bőrradírozás olívaolajjal gazdagított Holt-tengeri sóval, 60 perces aromaterápiás relaxációs masszázs, melegített olajos aromaterápiás indiai fejmasszázs és egy egész napos Aquastar-belépő, korlátlan medence- és szaunahasználattal egy fő részére. Ez a csomag 147 lejbe kerül.

A Hóvirág Mosolya Csomagban egyórás aromaterápiás relaxációs masszázs, szőlőmag-olajos frissítő arcmasszázs és természetesen egész napos, szaunázási és medencehasználati lehetőséget is tartalmazó Aquastar-belépő szerepel. A csomag ára 100 lej.

Hívd a 0361-409-888-as számot, és add le a foglalást idejében!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: