2015-01-19 13:05:55• hírek • (x)

Éjszakai fürdőzés az Aquastarban - olaszos hangulatban

Január 24-én, szombaton újra éjszakai fürdőzést tartanak az Aquastar élmény- és gyógyfürdőben.

Az éjszakai fürdőzés szerelmesei újra örülhetnek: a régió kedvenc élményfürdőjének kapui január 24-én újra kinyitnak 22.30-kor, hogy a vendégek egy igazán hangulatos, stresszoldó rendezvényen áztathassák vagy éppen szaunázhassák ki magukból az elmúlt hetekben felgyűlt stresszt és fáradtságot.

Az Aquastar ezeket az alkalmakat tematizálja is. Most Olaszország, az olasz stílus lesz a témája az éjszakának. A szakácsok olaszos ételekkel - pizzákkal, spagettival és egyéb tésztákkal - készülnek az alkalomra, az este folyamán pedig olasz zenei aláfestéssel lubickolhatunk vagy élvezhetjük a masszírozó vízsugarakat. A többi maradjon meglepetés!

A sokat emlegetett különleges hangulat, a sok használható fedett medence mellett a szauna-szeánsz az egyik legcsábítóbb programpont. Most is a mátészalkai szaunamester, Sanyi bácsi fogja felejthetetlenné és igazán izzasztóan méregtelenítővé varázsolni a szaunázást.

Ne feledd tehát: január 24-én, szombaton éjszakai fürdőzés lesz az Aquastarban! Kapunyitás 22.30-kor, zárás 2.00 órakor, a két időpont között pedig relaxáció, olaszos hangulat és szauna-szeánsz!

Az éjszakai fürdőzésre egy belépőjegy ára 25 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: