2012-04-06 19:01:35• hírek • (x)

Éjjel-nappali gyógyszertár Nagykárolyban

A hónap elejétől éjjel-nappali szolgálat működik a nagykárolyi Gold T Farm gyógyszertárban. Hétfőtől szombatig reggel nyolc és este nyolc óra között a rendes program szerint szolgálják ki a vásárlókat, az éjszakai műszak idején, tehát este nyolctól hajnalig, illetve vasárnaponként csengetniük kell az ügyfeleknek.

A patikában hűségkártyával is lehet vásárolni, s az 5 százalékos engedményt pedig a csanálosi, a kismajtényi és a kaplonyi fiókgyógyszertárakban is elfogadják. Több olyan gyógyszer is van, amelyre ugyan létezik állami támogatás, ellenben azzal együtt majdhogynem megfizethetetlen. A gyógyszergyártók ezért további kedvezményt biztosítanak ezekre a készítményekre. Nos, az ilyen orvosságokat is megtalálja a Gold T Farm gyógyszertárban! Így a Twynsta, a Seretide, a Spriva, a Crestor stb. nevű készítményeket. A kedvezményes, mi több, az ingyenes gyógyszereket is megleli ebben a patikában.

A Gold T Farm gyógyszertár egyébként 1995-ben családi vállalkozásként indult Nagykárolyban. Eleinte csupán drogériaként működött, tehát nem árusíthattak vényköteles gyógyszereket, viszont az alkalmazottak és vevők között az évek során kialakult kölcsönös tiszteletnek köszönhetően egyre többen tértek be, így az igényeket kielégítendő, 2002-ben gyógyszertárrá nőtte ki magát. 2003-tól kezdődően pedig szerződéses viszonyban állnak a megyei egészségügyi biztosítóval. Az eltelt évek során sok gyógyszerraktárral sikerült kapcsolatot kialakítani, ezért a rendelések alkalmával, a különleges eseteket leszámítva, a vevők egy napon belül kézbe kaphatják az igényelt termékeket.

A Gold T Farm patikában jelenleg közel négyezer termékhez lehet hozzájutni, különböző gyógyszerek, tejporok, kozmetikumok, vérnyomásmérők, pelenkák egyaránt kaphatók. A gyógyszertár különlegességei közé tartozik, hogy a rendelt gyógyszerek mellett saját termékeket (köztük kúpokat, porokat, krémeket, oldatokat) is forgalmaz.

Éjjel-nappali gyógyszertár Nagykárolyban
Gold T Farm – éjjel-nappal nyitva

Éjjel-nappali gyógyszertár Nagykárolyban
A ritka orvosságok is megtalálhatók

Éjjel-nappali gyógyszertár Nagykárolyban
Saját készítményekkel is várják az ügyfeleket


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: