2013-07-08 10:59:24• hírek • Kocsis Zoltán

Éjfélig bulizott Sárközújlak Anda Adammal és a Mirigyekkel

Vasárnap éjfélkor hatalmas durranások kíséretében tűzijáték zárta az idei Sárjközújlak Napjait - ám az igazi nagy durranás a délutáni koncertsorozat volt. A kétnapos eseménysorozatot különböző versenyek tették színesebbé, a szépségverseny és a tombola garantálta az izgalmat és bemutatkoztak a testvérváros, Lőrinci gyermekei is.

Kezdjük a beszámolót a tárgyilagos információkkal: szombaton a Girodel csapata nyerte a töltöttkáposzta-főző versenyt, Podolyák Miklós készítette a legfinomabb bográcsost. A kuriózumnak tekinthető fafaragó-versenyt Bandura József nyerte, míg a kisváros legszebb leányzójának Donca Alexandrát választotta a szakavatott zsűri.

Amint az ilyenkor lenni szokott, délután a fellépőké volt a főszerep: a Favorit után a nagyváradi Mohácsi Brigitta lépett fel, végül DJ Levicusz zárta az első napot.

Vasárnap az önkormányzati vezetők megkoszorúzták Sárközújlak világháborús hőseinek emlékművét, majd 14.00 és 17.00 óra között a gyerekeké volt a főszerep: a színpadon a helyi és a lőrinci fiatalok kápráztatták el tehetségükkel a nagyérdeműt, miközben a lurkók kipróbálhatták az arcfestést vagy éppen megcsodálhatták az íjászokat.

A hangulat délutánra kezdett a tetőfokára hágni, amikor alábbhagyott a rekkenő júliusi hőség és a sztárok egymást követték a színpadon.

A sort a magyarországi Desperado nyitotta. A szép számú közönség együtt táncolt és együtt álmodott a trió tagjaival, amely egy órába megpróbálta összesűríteni valamennyi slágerét.

Őket az egykori Playboy-csillag Anda Adam és három táncosa követte. A bukaresti sztár energikus színpadi előadásával, közvetlenségével és nem utolsó sorban kifogástalan alkatával levette a lábáról a közönséget.

A legnagyobb sztárkavalkádnak azonban csak ezt követően tapsolhattak a sárközújlakiak. Színpadra lépett többek között az moldovai O-zone, a dél-koreai PSY, a magyarországi Bye Alex vagy éppen Bódi Gusztii - azaz az Irigy Hónaljmirigy! Noha a csapat négy tagja jött csak el, a közönség egyszerűen nem akarta leengedni őket a színpadról! Kétszer is visszatapsolták az immár 23 éves együttes tagjait - Sipos Petiék pedig készséggel mentek vissza a színpadra, majd osztogatták az autogramokat.

Élőzenével értek véget a Sárközújlak Napjai, a külföldi csillagokat ugyanis a szatmári 4Ever koncertje követte, majd a tűzijáték a kétnapos buli végét jelentette.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: