2013-02-18 14:27:20• hírek • Póti Orsolya

Egzotikus állatok és húsevő növények a múzeumban

Február 18-án Expo Exotica címmel nyílt kiállítás a Szatmár Megyei Múzeumban. Az érdeklődők több mint húsz példányt csodálhatnak meg március közepéig.

Harlekin rák, kajmán, tarantula, botsáska, leopárdgekkó, brazíliai óriás madárpók, jávai bütykös csótány, afrikai imádkozó sáska, sztyeppi varánusz, csörgőkígyó, boa. Többek között ezeket a különleges élőlényeket lehet megcsodálni az Expo Exotica egzotikus állat- és növénykiállításon.

Az állatfajok mellett különféle rovaremésztő, rovarfogó növények is megcsodálhatóak, de látható még óriáscsiga, skorpió és afrikai archispirostreptus gigas is, mely manapság a legnagyobb ezerlábú faj.

Az Expo Exotica február 18. és március 17. között várja az egzotikus állatok rajongóit a Szatmár Megyei Múzeum földszinti kiállítótermében. A látványban gazdag kiállításon az érdeklődők rengeteg új ismeretet szerezhetnek az egzotikus állatokról.

Egy belépőjegy ára felnőtteknek 5 lej, diákoknak és gyerekeknek 3 lej. A szervezők szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: